Huisartsen

Huisartsen bij Huisartsenpraktijk Oosthout

Sinds 1 januari 2022 zijn wij de nieuwe eigenaren en huisartsen van Huisartsenpraktijk Oosthout. Wij stellen ons graag aan u voor.

Mijn naam is Pieter de Groot, ik ben geboren en woonachtig in Noordwijk. Hier woon ik samen met mijn vrouw en 3 kinderen Bram, Floor en Mats. Na de middelbare school ben ik Bewegingstechnologie gaan studeren en afgestudeerd in 2007. Hierna ben ik gestart met de studie geneeskunde die ik in 2013 heb afgerond. Ik heb gewerkt als arts-assistent op de chirurgie, orthopedie en op de spoedeisende hulp. Verder ben ik samen met mijn vrouw, die ook huisarts is, werkzaam geweest op Curaçao en Mozambique. Naast reguliere huisartsenzorg zijn mijn aandachtsgebieden het bewegingsapparaat en kleine verrichtingen (kleine operaties die in de  huisartsenpraktijk passen).

Mijn naam is Monique van Oostrom, ik ben woonachtig in Leiden. In 2009 ben ik gestart met de studie geneeskunde aan de Universiteit van Leiden. Na afronding van de studie ben ik 1,5 jaar werkzaam geweest als arts-assistent interne geneeskunde in het Groene Hart Ziekenhuis te Gouda. In september 2017 ben ik gestart met de Huisartsenopleiding bij het LUMC. Tijdens deze opleiding heb ik mijn collega Pieter de Groot leren kennen, waarbij wij al snel merkten dat wij goed konden samenwerken. In het laatste jaar van de opleiding ben ik werkzaam geweest in één van de andere huisartsenpraktijken in Voorhout; zo heb ik de kans gekregen om het dorp goed te leren kennen. Na afronding van de opleiding ben ik sinds juni 2020 werkzaam bij Huisartsenpraktijk Oosthout.

Wij streven ernaar om samen met het team op een betrokken en toegankelijke wijze zorg te leveren.

Tot ziens in de praktijk!

Groeten,

P.C.J. de Groot en M.J. van Oostrom