Huisartsenzorg

nhgHuisartenpraktijk Oosthout loopt voorop in zorg. Wij bieden naast goede huisartsenzorg ook complete geïntegreerde mulitidisciplinaire zorg voor Diabetes, Longziekten, Hart- en vaatziekten en Ouderenzorg. Daarnaast onderscheidt Huisartsenpraktijk Oosthout zich met online-zorgdiensten om u de mogelijkheid te bieden zelf een afspraak te maken in de agenda van uw huisarts.

Uw huisarts en praktijkassistentes zijn uw eerste aanspreekpunt voor vragen over uw gezondheid.

Bereikbaarheid en openingstijden
Onze praktijk is geopend tussen 8.00 en 17.00 uur aan de Anijsweg 38 in Voorhout. We hebben een tweede locatie die is gevestigd aan de Agneshove 83.
Dr. Duijzer is op dinsdagochtend werkzaam op de Agneshove 83, dr. Zonneveld op vrijdagochtend. Op woensdag en vrijdag werkt dr. M. van Oostrum.

Inschrijven per 1 Juli 2020 niet meer mogelijk

Per 1 Juli 2020 is onze praktijk gesloten voor nieuwe patiënten. Uiteraard zijn nieuwe baby’s van harte welkom. Als u ingeschreven staat in de praktijk en u hebt een (nieuwe) partner kan hij/zij zich uiteraard bij ons aanmelden. Wij willen graag dat u hierover contact op neemt met de assistente.

Voor het aanmelden heeft u de volgende formulieren nodig.
Download het inschrijfformulier en vul het zo compleet mogelijk in.

U kunt ook onze Voorlichtingsfolder LSP downloaden. Versie maart 2019

Wilt u de formulieren zo compleet mogelijk ingevuld afgeven met een kopie van een identiteitsbewijs bij de assistente van de praktijk. Scannen en e-mailen is ook mogelijk.