Over onze praktijk

Huisartsenpraktijk Oosthout bevindt zich sinds 2024 aan de Componistenlaan 71 in Voorhout. De praktijk dankt zijn naam aan de locatie waar de praktijk is opgericht, namelijk in de wijk Oosthout. Sinds 2022 zijn wij, Dhr. P.C.J. de Groot en Mw. M.J. van Oostrom, praktijkhouders en werkzaam als huisartsen in de praktijk. Met ons team van assistentes en praktijkondersteuners zijn wij op maandag tot en met vrijdag tussen 8 en 17uur bereikbaar voor uw medische klachten.


Visie

Wij staan voor openheid, betrokkenheid en vinden het belangrijk laagdrempelig bereikbaar te zijn. We streven naar een goede samenwerking met andere (eerstelijns) zorgverleners, waarbij het belang van de patiënt voorop staat. Daarbij leveren geven wij adviezen conform de nieuwste richtlijnen van het Nederlandse Huisartsengenootschap (NHG).
Met ons team streven wij continu naar verbetering. Wij vinden het belangrijk om ons te blijven ontwikkelen en nieuwe technologische ontwikkelingen met betrekking tot automatisering (o.a. e-health, patiëntenportaal), maar ook op het gebied van diagnostiek en behandeling.