Zorgprogramma’s

programmaBij huisartsenpraktijk Oosthout vindt u compleet geïntegreerde multidisciplinaire zorg. Samen met zorgspecialisten binnen samenwerkingsverband Herenstaete bieden bij steeds meer individuele zorgprogramma’s aan.


 

Diabetes
Op locatie Agneshove wordt het diabetesspreekuur gehouden waarin belangrijke zaken rond de diabetes met u worden doorgenomen en instellingswaarden worden gemeten.

Meer informatie over diabetes.

 

Longziekten
Speciaal voor mensen met een (mogelijke) longziekte (Astma/COPD), hebben wij het longspreekuur op locatie Agneshove.

Meer informatie over longziekten

 

Stoppen met roken
Wij helpen u naar een rookvrije toekomst. Er zijn veel goede redenen om te stoppen met roken. Schrijf u in voor ons speciale zorgprogramma ‘Stoppen met roken’. Wij geven u de ondersteuning die nodig is om echt van het roken af te komen op locatie Agneshove.

Meer informatie over stoppen met roken

 

Hart- en vaatziekten
In het spreekuur voor hart- en bloedvaten (CVR = cardiovasculair risico) wordt aandacht besteed aan de risicofactoren die de kans op het ontwikkelen van hart- en vaatziekten verhogen, zoals roken, overgewicht, hoge bloeddruk, hoog cholesterol, te weinig bewegen etc. Locatie Agneshove.

Meer informatie over hart- en vaatziekten

 

Ouderenzorg
Ouderenzorg heeft als doel om ouderen binnen de praktijk extra aandacht te geven, zodat zij op een veilige manier zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen.

Meer informatie over ouderenzorg